Goedkoop abonnement Krant

Een goedkoop abonnement op de krant is niet zo makkelijk te vinden, want kranten kosten natuurlijk het één en ander. Maar als je het goed bekijkt krijg je daar ook best wel veel voor terug, want de meeste kranten hebben zes keer per week een nieuwe uitgave, en soms ligt ook de zondagskrant op zondagen in de bus.

Goedkoop Abonnement KrantDus dat is best wel veel nieuws dat je zo in een jaar krijgt thuisbezorgd. Nieuws overigens dat we eigenlijk ook vaak voor lief nemen. Je kunt het immers makkelijk op het internet vinden en lezen, er zijn speciale nieuwszenders op de televisie, en de meeste andere kanalen zenden ook nog regelmatig een journaal uit. Bovendien kun je ook het nieuws op de radio beluisteren.

Een krant lezen is echter compleet iets anders. Daar ga je voor zitten. De meeste mensen zonderen zich zelfs af tijdens het lezen van de krant.

Overigens is een goedkoop abonnement op de krant haast onmogelijk.

Goedkoop abonnement op de krant

Om het maar zo te stellen, het Parool is compleet wat anders dan de Telegraaf, is geheel wat anders dan trouw, om maar te zwijgen over kranten als het Algemeen Dagblad en andere kranten.

De krant is niet gelijk aan de krant. Je leest vaak een bepaalde krant uit een soort levensovertuiging. Je wilt het nieuws lezen dat geschreven is op een manier zoals je als lezer ook vaak denkt.

KrantenVandaar dat zoeken naar een goedkoop abonnement niet veel zin heeft. Wat je wel kunt doen, tenminste als je nog geen abonnement op de door jou gewenste krant hebt, is eerst een proefabonnement afsluiten.

Dan krijg je bijvoorbeeld de krant gedurende vier weken voor de helft van de prijs. Dat scheelt toch, ook al is het niet veel.

Maar, de best wel hoge prijs ten spijt, al het nieuws in een krant krijgen kost heel veel werk, en is dus niet goedkoop. Het is de prijs meer dan waard.

Wil je overigens eerst een proefabonnement op een dagblad, let dan wel goed op als je het proefabonnement na de proefperiode wilt voortzetten, want meestal eindigt het proefabonnement automatisch.